"Het merk met de Ster" is hét referentiepunt qua veiligheid, comfort en rijdynamiek.

ABS, BAS, het veiligheidskoetswerk, ESP, gordelspanners, kinderzitjesherkenning, etc. zijn maar enkele voorbeelden van onze revolutionaire ontwikkelingen. Andere innovaties vindt u terug in de Fuel Cell en Natural Gas Technology, alsook in Bluetec en BlueEfficiency labels. 

smart mogen we zonder aarzelen de eerste "micro car" noemen. Bovendien heeft deze auto niet alleen legendarische veiligheidskenmerken, hij blijft ook de premium-stadswagen bij uitstek.

Gereden en goedgekeurd
Mercedes-Benz Certified kent de historiek van elke wagen: kilometerstand, onderhoud, inschrijvingsdatum, etc ... Alle informatie van het voertuig is gekend. Bovendien controleren we elk voertuig. Vanzelfsprekend beschikt elk voertuig over een onderhoudsboekje, Car-Pass en alle benodigde documenten. Via Car-Pass beschermen de overheid en automobielsector u en alle eerlijke autoverkopers tegen wanpraktijken. U vindt alle info over Car-Pass op www.car-pass.be.

Een Mercedes-Benz voor elk budget
Voor een goede deal moet u bij Mercedes-Benz Certified zijn. Bij Mercedes-Benz Certified kunt u voor elk budget een wagen vinden.
Met de zekerheid van een erkende service
Na de aankoop van uw wagen bij Mercedes-Benz Certified, een afdeling van Mercedes-Benz Belgium, kan u vanzelfsprekend ook een beroep doen op de erkende servicepunten.

Uw garantie tot 4 jaar of 200.000 km
Op alle tweedehandswagens hebt u wettelijk 1 jaar garantie.  De Mercedes-Benz Certified dealers bieden gratis 1 extra jaar garantie aan, zodat elke koper bij Mercedes-Benz Certified 2 jaar garantie (tijdens het 2de jaar beperkt tot 200.000 km) geniet.  Dankzij de optionele garantieverlenging breidt u de waarborg van uw Mercedes-Benz Certified voordelig uit met nog eens 1 of 2 jaar.  Of tot u de totale kilometerstand van 200.000 km bereikt.  Iedere waarborg eindigt na afloop van het wettelijke jaar garantie automatisch wanneer u het eerst voldoet aan één van beide criteria : ofwel de duur, ofwel de kilometerstand.

Uitmuntende service
Bij Sales Consultants staat klantenservice hoog in het vaandel. Zij verkopen niet enkel een auto maar hebben een langetermijnrelatie met elk prospect of elke klant en zoeken steeds naar persoonlijke oplossingen op maat.
Garantie

Mercedes-Benz Certified is de benchmark in kwaliteit en betrouwbaarheid, daarom bieden onze dealers een garantie van 24 maanden aan. Daarnaast beschikt de koper over een Europese dekking en toegang tot onze After Sales diensten.

Mobilo

Met een Mercedes rijden moet een zorgeloze en unieke ervaring zijn, maar soms kan pech of een ongeval het gelukzalige gevoel onderbreken. Dankzij Mobilo, de gratis pechverhelping van Mercedes-Benz, staat u er ook dan niet alleen voor.

Proefritten

Mercedes-Benz Certified staat gelijk aan onbezorgd kiezen. U krijgt de mogelijkheid om een testrit te maken met de wagen die uw voorkeur heeft. De knoop doorhakken was nog nooit zo gemakkelijk.

Leasing & finance

Mercedes-Benz Financial Services biedt verschillende financiering- en leasingformules aan. Zo kunnen we iedere koper een gepersonaliseerde raadgeving in financiële producten aanbieden.

Overname

Mercedes-Benz Certified kan uw huidige wagen eveneens overnemen. U hoeft uw wagen niet langer zelf online aan te bieden. Kom bij ons langs en bepaal samen met onze experts de waarde van uw wagen.

Me-connect

Met het me-connect systeem van Mercedes-Benz is het leven nog nooit zo eenvoudig geweest. Uw wagen kan nu verbonden worden met uw Smartphone om u zo een waaier aan digitale diensten aan te bieden.

Omruilgarantie

Het kan gebeuren dat u na de aankoop van uw wagen toch niet helemaal overtuigd bent. Mercedes-Benz Certified lost dit op door u een omruilgarantie aan te bieden. Contacteer uw dealer voor de nodige informatie.

Vervangwagen

We wensen al onze klanten mobiel te houden. Is uw eigen wagen niet bruikbaar, dan voorzien we u van een vervangwagen, al dan niet tegen betaling.

Kwaliteitslabels