Mercedes-Benz winterwielen

Ga op elk moment gerust de weg op.

Mercedes-Benz winterwielen

Mercedes Original (MO) winterbanden werden speciaal ontwikkeld om u extra stabiliteit en veiligheid te bieden in de koude maanden. Bij sneeuw, ijzel en ook op nat wegdek met dode bladeren. En dankzij onze stijlvolle velgensets hoeft u ook op het vlak van design geen compromissen te sluiten. Met Mercedes-Benz winterwielen gaat u veilig én in stijl de weg op. U herkent ze eenvoudig aan het Mercedes Original-label: uw kwaliteitsgarantie.

Waarom Mercedes-Benz winterwielen?
  • Het rubbermengsel en de opbouw van elke MO-band worden perfect afgestemd op het model van uw wagen.
  • Onder temperaturen van 7°C bieden ze u meer grip, een lager brandstofverbruik én kortere remafstanden op natte wegen.
Viersterrenservice voor uw banden

Heeft u uw banden of complete wielen gekocht en laten monteren bij een Erkend Servicepunt Mercedes-Benz? Dan slaan we uw zomer- of winterset in optimale omstandigheden op tot u ze nodig heeft.

Onze gratis bandengarantie

Band beschadigd? Geen zorgen. Als u uw banden heeft aangekocht én laten monteren bij een Erkend Servicepunt Mercedes-Benz is de meeste schade automatisch gedekt. Tot twee jaar lang.

Ontdek het aanbod op de wielenconfigurator

Er is altijd een set Mercedes-Benz winterwielen die helemaal bij uw model past. Kijk en vergelijk nu met onze wielenconfigurator, en maak uw keuze uit het ruime en aantrekkelijk geprijsde aanbod. Of ga langs bij uw Erkend Servicepunt. Onze experts staan voor u klaar.

Nu tot -50% korting via de Outlet

U hebt nog geen winterwielen en bent op zoek naar een goede deal? Ontdek ons ruim aanbod winterwielen uit voorraad in de online Outlet. Ze zijn onmiddellijk beschikbaar tegen uitzonderlijke kortingen. Zo houdt niets u nog tegen om veilig de winter in te rijden met winterwielen op maat van uw Mercedes-Benz.